Binnenkort is er een cursus….BABYMASSAGE…..Bij Lucky U.

Waarom babymassage?
Behalve dat babymassage leuk is om te doen, heeft het nog een groot aantal positieve effecten. Massage is een prima manier om de natuurlijke band tussen jou en je baby te versterken.
Naast wiegen en knuffelen is de babymassage een waardevolle manier om intensief contact te maken met je baby, omdat je de lichaamstaal van je baby beter leert te verstaan.
Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen.
Zonder woorden leren we de lichaamstaal van de baby te verstaan.
In de eerste negen maanden is dit de enige taal die de baby spreekt. Met babymassage, activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor je baby.
Cursus
Tijdens de 4 lessen staan de signalen van de baby en beleving van de moeder (of vader) centraal. Om de cursus voor de baby’tjes zo aangenaam mogelijk te maken, houden we de groepjes bewust beperkt. Er kunnen maximaal 6 baby’s (vanaf 6 weken) met elk 1 ouder deelnemen.
Het mag elke les dezelfde ouder zijn, maar ouders mogen ook om beurten komen dus vaders grijp je kans.
Tijdens deze cursus leren de kersverse ouders massagetechnieken aan, maar het is ook meteen een mooie gelegenheid om na de geboorte van je kindje ervaringen uit te wisselen met andere ouders.
De eerste les zal zijn dinsdag 3 april van 11.30-13.00.
• het scheppen van een unieke band tussen baby en ouder/verzorger
• het leren luisteren naar de lichaamstaal van de baby
• het ontwikkelen van de tastzin, zowel van de baby als van de ouder/verzorger
• massages van het hoofd, buikje, rug, armen, benen en voetjes
• het leren verminderen van darmkrampjes van de baby
• Ook de onderwerpen huilen, de geboorte, gezondheid en ziekte worden behandeld.
• De kosten voor 4 lessen zijn inclusief natuurlijke olie en een boekje.

Ik ben holistische massage therapeut en docente babymassage.
Ruim 5 geleden begon ik met mijn opleiding Holistische Massage en heb met succes mijn diploma behaald. Tijdens mijn opleiding was ik vooral geïnteresseerd in de balans tussen lichaam en geest. Om die reden heb ik naast mijn werken in een Wellness Centrum, ook mijn eigen praktijk gestart waarin ik meer kan ingaan op lichamelijke klachten, welke vaak een spirituele voorgeschiedenis hebben. Ook heb ik mij altijd erg geinteresseerd voor zwangeren, babies en ook oudere kinderen. Vorige jaar heb ik met succes de opleiding docente babymassage afgerond bij Coby de Jong, www.sterrenkind.com in Den Haag. Daar heb ik veel geleerd over de conceptie en geboorte en sindsdien laat het mij niet meer los!
Na geboorte van mijn dochter Shelley (1995) ben ik mij meer gaan verdiepen in het spirituele en alles eromheen. En vooral het bijzondere van een zwangerschap en geboorte. Ik zou dit graag willen delen en willen doorgeven aan anderen.
Voor verder vragen en/of inschrijving voor deze cursus kan je me bellen op nummer 0643993043 of neem eens een kijkje op mijn website www.massage-moments.nl

Graag tot ziens bij spiritueel centrum: www.luckyu.nl
Corina van der Kleij

Reageer

Social Media