Reacties van mensen die een Reiki behandeling ondergingen.

Reiki heeft mij goed gedaan,ik heb minder lichamelijke klachten,het heeft mijn negativiteit omgezet in positiviteit.Meer rust in mijn leven wil hier zeker mee door gaan.

Ontspannen gevoel van binnen meer rust.De warmte en innerlijke rust heeft nog vrij lang geduurd en daarna gevoeld.Reiki is voor mij een goede aanvulling op de rust en positieve gevoelens die ik hard nodig had.

Heel positief,heel veel kracht gevoeld,en heel veel rust en heel liefdevol,mijn ervaring met Reiki was geweldig.

Ik had zo,n vreselijke hoofdpijn wat ik wel vaker had, Mieke heeft mij een reikibehandeling gegeven en mijn hoofdpijn is weggegaan. Ik voelde heel veel rust.

Na de Reiki behandeling voelde ik me heerlijk rustig en ontspannen.Het was een fijne ervaring.

Wat Reiki voor mij heeft is een hoop. Sinds Mieke mij Reiki heeft gegeven ben ik van binnen een stuk rustiger. Durf ik meer mijzelf te zijn i.p.v.dat ikerover in zit wat andere van mij denken. Ik ben van 2 kalmerings tabletten naar 1 gegaan en hoop er zo van af te komen. Dat gaat zeker lukken.

Reiki heeft mij op een bepaald moment dat ik het ,t hardst nodig had,een stuk rust gegeven. Ik kan me absoluut NOOIT ontspannen,maar tijdens de Reikibehandeling, was ik dus echt zo ontspannen, dat ik in slaap was gevallen.

Reageer

Social Media