Opening!

OFFICI√čLE OPENING VAN STICHTING JONGEREN & SENIOREN PROJECTEN

Vol trots stellen wij hierbij onze nieuwe stichting voor: Stichting Jongeren en Senioren Projecten, of kortweg Stichting J&S Projecten.

Wat doet Stichting J&S Projecten?

Stichting J&S Projecten brengt kwetsbare jongeren en senioren uit de Gorzen bij elkaar, zodat zij een uitgebreider sociaal vangnet krijgen.

Verder coachen en begeleiden wij jongeren tussen de 15 en 25 jaar zonder school, werk of stage, waardoor zij zelf een meer kansrijke richting aan hun leven kunnen geven.

Als tegenprestatie voeren de jongeren kleine klusjes in en om het huis uit voor senioren die wel wat hulp kunnen gebruiken. Te denken valt aan het (samen) doen van boodschappen, huishoudelijke taken, begeleiding bij vervoer, administratie, etc.
Stichting J&S Projecten gaat op woensdag 16 september 2015 officieel van start met een feestelijke opening, speciaal voor genodigden uit het bedrijfsleven, de gemeente en de wijk.

Maar ik sta te trappelen om te beginnen. Daarom kunnen jongeren en senioren al vanaf 31 augustus elke maandag tussen 14.00-19.00 uur vrijblijvend binnenlopen om hun verhaal te doen.

Neem gerust ook buiten deze tijden contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat kan J&S Projecten voor jullie betekenen?

Jongeren kunnen in een speciale ontmoetingsruimte in gesprek over de persoonlijke problemen waar zij tegenaan lopen bij het vinden van een school, een stage of werk. Samen zoeken wij naar een oplossing. Waar nodig leggen wij een verbinding naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de wijk.

Senioren kunnen bij J&S Projecten terecht wanneer zij graag wat hulp of gezelschap van een jongere willen.

Graag tot ziens!

JS-header

Groenelaan 38A

3114 CH Schiedam

Tel: 06-53283235

E-Mail: contact@jsprojecten.nl

Website: http://jsprojecten.nl

U kunt geen reactie plaatsen.

Social Media