Mindfulness

Breng Mindfulness in je leven.
Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Door te leren je aandacht vaker te sturen leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. De geest wordt rustiger. Je kunt je beter concentreren en ontspannen. Je leert bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die tot somberheid en angst leiden. Mindfulness is een vaardigheid die je kan leren.

Er is veel belangstelling voor Mindfulness,of met andere woorden;aandacht gerichte cognitieve therapie. Mindfulness is een combinatie van R.E.T [Rationeel Emotieve Therapie] en Meditatie. Bij R.E.T gaat het om het positief veranderen van gedachten,omdat men er van uit gaat dat het juist onze gedachten zijn die onze emoties bepalen.

Gebeurtenis——Gedachten—–Gevoelens—–Gedrag—–Gevolg [reactie]

Met andere woorden;actie roept altijd reactie op!

Niet in het verleden bezig zijn of met de toekomst maar echt in het hier en nu te zijn. Ik geef mooie geleide meditaties en ademhalingsoefeningen en tips om echt in het hier en nu bezig te zijn en te blijven dan zul je merken hoe gemakkelijk jij mindfulness en mediteren dagelijks toe kan passen. De sessies zullen ontspannen en gezellig zijn en je aansterken om bij je gevoel te blijven en je intuïtie te volgen.

Social Media