hypnotherapieworkshop.

Hypnotherapie

Het woord hypnose is afgeleid door het Griekse woord ‘hypnos’, dat ‘slaap’ betekent. Dat woord is misleidend, omdat de toestand van hypnose geen slaaptoestand is. In hypnotische trance zijn we ons bewust van wat er met ons gebeurt en ook daarna kunnen we herinneren wat we tijdens de hypnose hebben meegemaakt.

Tijdens hypnose wordt het rationele denken tijdelijk naar de achtergrond geschoven, waardoor diepere lagen van het onderbewustzijn toegankelijk worden. Deze lagen bevatten een enorme rijkdom aan ervaringen en kennis. Tijdens een hypnotische trance vinden veranderingen veel sneller plaats dan in het gewone dagbewustzijn.

Workshop Hypnotherapie

In deze workshop leer je op een leuke manier kennis maken met hypnotherapie en een aantal technieken die veel gebruikt worden waaronder ideomotorische vingersignalen, zelfhypnose en meditatie met muziek.

Ideomotorische vingersignalen is een techniek waarbij je vragen kunt stellen aan je onderbewustzijn en vaststellen wat voor jou nu belangrijk is. Wat je nodig hebt, waar je aan kunt werken of los mag laten.

Zelfhypnose is een methode waarmee je niet alleen je huidige problemen kunt oplossen, maar ook in de toekomst. Het wordt gebruikt bij bijvoorbeeld verbeteren van het zelfvertrouwen, verminderen van stress, pijnbeheersing, overwinnen van niet al te sterke angsten enz.

Lijkt het je leuk om op deze manier kennis te maken met hypnotherapie dan ben je van harte welkom op de workhop bij Spiritueel Centrum LuckyU.Op dinsdagavond 12 oktober 19.30 uur koffie of thee 20.00 uur starten wij. Kosten 15.00 euro p.p. De workshop wordt gegeven door Bertine een bijzondere dame met een spirituele gave.

Reageer

Social Media