Dank woorden van Patricia Roos.

Dankwoorden van Patricia Roos

lieve Mieke,
Ik wil je even bedanken voor alles. Ik ben zo blij dat ik inmiddels alweer twee jaar geleden jouw praktijk binnen stapte. Ik ben begonnen met reiki en mediteren en heb door deze weg in te slaan uiteindelijk mijn eerste doel al behaald in mijn leven namelijk het krijgen van mijn lieve mooie zoontje Sem, het is geen gemakkelijke weg geweest maar ik kan trots zijn op mezelf. Nu heb ik alweer twee delen weg van de cursus Meditatie en handvatten vanuit de Psychologie en ik kan deze cursus iedereen aanbevelen. Als ik van mensen uit mijn omgeving hoor dat ik in positieve zin veranderd ben doet dat mij goed.
Ik voel zelf ook dat ik verander, als klein meisje met een enorme muur om me heen en vol van onzekerheid en absoluut geen zelfvertrouwen kan ik zeggen dat ik nu een volwassen vrouw ben met een eigen mening een eigen leven en dat ik zeker met vertrouwen naar mezelf kijk. Ook ik mag er zijn en juist dat is iets wat ik nooit eerder heb kunnen zien in mijzelf. Ik weet dat ik er nog niet ben maar een ding is zeker ik ben enorm gegroeid en dat voelt heel erg goed. Bedankt voor jouw vertrouwen in mij, ik heb het al vaker tegen je gezegd maar je bent echt een voorbeeld voor mij en ik weet zeker dat je dat ook bent voor anderen. Ik zie je snel weer bij de derde cursus en nogmaals bedankt voor alles. En mensen stap eens binnen bij Mieke in haar mooie praktijk en ik weet zeker dat met welke cursus of behandeling dan ook jou op weg kan helpen naar je eigen ik. Liefs xxx

Ik ben Patricia Roos-de Groot, patricia roos ben 32 jaar en kom uit Barendrecht. Ik heb hiervoor in Schiedam gewoond en ik werk hier nog steeds in mijn eigen praktijkruimte als masseur. Ik ben getrouwd en samen met onze zoontjes en onze hond vormen wij een fijn, leuk gezin.

Opleidingen en cursussen

Na het behalen van mijn diploma in 2006 heb ik nog aanvullende cursussen gevolgd.
– Coaching bij HSP kinderen en volwassenen
(verwachting augustus 2016 diploma) bij Civas opleidingen;
– Positieve Praktische Psychologie (2013) bij Lucky U Schiedam;
– Meditatie Cursus 3 “Persoonlijke ontwikkeling” (2011) bij Lucky U Schiedam;
– Meditatie Cursus 2 “Beter met problemen omgaan” (2011) bij Lucky U Schiedam;
– Meditatie Cursus 1 “Rust in jezelf vinden” (2010) bij Lucky U Schiedam;

Lieve Patricia,

Ik wens je heel veel succes met je eigen praktijk……www.praktijkpatriciaroos.nl

U kunt geen reactie plaatsen.

Social Media