Creatieve kindermiddag.

Creatieve kindermiddag!!!

Met als doel, dat kinderen al heel jong hun eigen talenten en creativiteit kunnen ontdekken en dat geeft rust.
Ieder kind tussen 4 tot 10 jaar mag deelnemen aan deze creatieve kindermiddag. Er zit voor de kinderen een duidelijke structuur in de kindermiddag.
Wanneer iedereen binnen is begint de kindermiddag met een gezamenlijke dans. Daarna staan de kinderen in een kring en mogen ze een konijntje gooien naar diegene waar ze iets positief over willen zeggen, zo kunnen zij om de beurt ieder een compliment geven.
Hierdoor krijgen kinderen die dit nodig hebben vertrouwen en leren zij ook andere kinderen te waarderen. Dit wordt gevolgd door een kindermeditatie. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om tot rust te komen.
Hierna krijgen de kinderen wat te drinken en te eten. Na de pauze zitten wij gezamenlijk rondom de tafel en maken wij een tekening die de kinderen aan het einde van de dag mee naar huis kunnen nemen of schilderen, kleien, of we gaan op pad voor een workshop bij 1 van de andere winkels in de buurt.
Na de creatieve uitwerking doe ik samen met de kinderen het kwaliteiten- talenten spel. Tijdens dit spel leren kinderen om te kijken naar waar hun kwaliteiten – talenten liggen en wat zij willen. Wederom is er een pauze om wat te drinken en te eten. Tot slot sluiten we de kindermiddag af met het maken van muziek. Lucky U heeft een breed assortiment aan muziek instrumenten. Zo staat er een drumstel, gitaren en trommels e.d.
Elke woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur.

Reageer

Social Media