Vliegers bouwen in Schiedam – Zuid

Vliegers bouwen in Schiedam Zuid.

Voor alle kinderen en opa,s en oma,s
Maart en april staan in het teken van vliegers bouwen in de Gorzen!
De kunstenmakers van Mooi Werk en WOT Schiedam Zuid werken samen om in korte tijd de kinderen (en senioren!) uit de wijk kennis te laten maken met het zelf bouwen, beschilderen en uittesten van vliegers.
Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe je de beste vlieger maakt. Uiteindelijk is het doel om met de gemaakte vlieger zo hoog mogelijk te kunnen vliegeren. De verschillende vliegers onderscheiden zich van elkaar door de beschilderde doeken. Van een eigen vlieger kan dus een waar kunstwerk gemaakt worden. Onder leiding van kunstenaar Harry Schumacher en vliegerfanaat Albert Schenk maken de deelnemers een meesterwerkje van hun eigen vlieger.
De workshops vinden plaats bij Lucky U/Stichting J&S Projecten op de Groenelaan 38 A  in Schiedam Zuid.
Op 16 en 23 maart, tijdens de creatieve kindermiddag bij Lucky U, van 13.30 tot 15.30 uur.
Tijdens de eerste bijeenkomst worden de doeken geknipt en beschilderd. De tweede bijeenkomst wordt het frame gebouwd, het doek bevestigd aan het frame en het touw gemonteerd.
De vliegers worden uitgetest op zaterdag 9 april om 15.00 uur. Op het voormalig Gusto terrein in Schiedam Zuid, nabij de Maasboulevard, worden de zelfgemaakte vliegers opgelaten.
Dus neem allemaal je vlieger mee, want dan zal heel de Gorzen vliegeren!

images

U kunt geen reactie plaatsen.

Social Media